Tradicionalno nočno nakupovanje z Leo

Nočno nakupovanje z Leo v Emporiumu poteka že vrsto let. Dogodek je brezplačen in se ga udeležijo tiste ženske, ki rade nakupujejo s prijateljicami, znankami. Individualne pomoči pri nakupih se poslužujejo ženske, ki jim je všeč bolj oseben pristop in ob tem seveda dobijo še dodatne informacije in znanje o kulturi oblačenja.

Po mojih izkušnjah so najboljši nakupi v začetku sezone. Spomladanski nakupi so od osmega marca naprej tri tedne, jesenski od osmega septembra.

Kako poteka?

Nočno nakupovanje v Emporiumu, je postalo tradicionalno, ker se srečajo ženske s podobnimi željami.  Vedo, da se na začetku sezone dobi najlepše kose, da si morajo za uspešen nakup vzeti nekaj več časa in imeti dobro pomoč – izkušene prodajalke. Marsikatera izmed njih ugotavlja, da ji ne ostane več energije za nakupe in da je tako organiziran večer odlična rešitev, saj vedno kupijo oblačila, ki jih tudi nosijo.

Dobimo se v Cafetariji v Emporiumu in ob kozarčku penine malo poklepetamo, sledi kratka predstavitev trendov, nato dobi vsaka stranka svojo svetovalko – prodajalko, ki jo pospremi po trgovini in pomaga pri izbiri. Skrivnost uspeha našega nočnega nakupovanja je, da se tudi svetovalke veselijo dogodka, saj vedo, da so stranke sproščene, zabavne in se jim nikamor ne mudi, vzdušje je izjemno pozitivno in trgovina lepo založena, več kot 100 blagovnih znamk pa zagotavlja nakup za vse, ne glede na globino žepa.

Kakšne so ugodnosti:

Za vse nakupe velja 10-odstotni popust. Vedno pa vam nudimo še kakšno presenečenje.
Tokrat so vse udeleženke, ki so kupile par čevljev dobile drug par iz Outleta za 29.95 evra. Jaz sem si vzela Armani balerinke, ki so bile prej kar 350 evrov. Yessss.

Če bi se nam rade pridružile mi pišite na naslov: lea.pisani@imageconsulting.si