Pogosto velja mnenje, da IT-jevci delamo v copatah in majicah s kapucami. Kar ni čisto res. Smo kreativci in smo radi oblečeni sproščeno, ampak se zavedamo moči podobe. Brez težav se prilagajamo različnim priložnostim. Lei Pisani sem hvaležna, da je oblikovala Ravni oblačenja, merila za izbor oblačil za različne življenjske priložnosti. Tudi v IT industriji se zavedamo da je naš videz pomemben tako za nas osebno, kot za naše stranke in se želimo prilagajati različnim poslovnim priložnostim in ljudem s katerimi komuniciramo. Leini nasveti nam pomagajo, da ulovimo ravno pravšnjo mero kulture oblačenja in smo ob tem še vedno sproščeni.

Marjana Pikec
Namestnica direktorja v podjetju SRC Infonet

 


 

Leo sem poiskala, ko sem bila utrujena. Utrujena neznanja, zlobnih komentarjev in večnega, nemirnega iskanja svojega stila. Ko moraš po službeni poti med ljudi, na ekran, dan za dnem, včasih ne veš več kaj bi sama s sabo, kako naj se oblečeš, katera obleka je prava zate in katera je “samo” lepa, ni pa to kar potrebuješ. Takrat sem si rekla, da je dovolj tavanja v temi in, da potrebujem nekoga, ki se z oblačenjem in svetovanjem ukvarja profesionalno. In tako sem prišla do Lee. Delali sva ves en dolg dan in nabrala sem si informacij za eno življenje. Barve, oblike, vse je postalo bolj jasno. Toda izkušnja se ni zaključila pri tem. Prvič, res prvič v življenju, sem izkusila kako je, ko se ti nekdo posveti z vso dušo in znanjem, s tabo, tvojim telesom in njegovimi danostmi dela lepo in prijazno. Obleka je od takrat postala zaveznica, podoba v ogledalu se je spremenila, Lein nasmeh in neskončna potrpežljivost moje novo, skrito orožje. Vsakič, ko sem v dvomu, ko potrebujem pomoč za pomemben dogodek, jo pokličem. Takrat vem, da sem v varnih in dobrih rokah.

Beti Tomšič
Novinarka

 


 

Ko smo ti zaupali, da nas (celo 5-člansko družino) urediš za svečani dogodek, je bilo to nepozabno doživetje, za kar smo ti vsi še danes iz srca hvaležni.
Tvoje svetovanje in izkušnja nakupa, sta nas razbremenila nepotrebnih skrbi. Delo je bilo opravljeno brezhibno in profesionalno, česar človek v Sloveniji ne doživi prav pogosto.
Izkušnja s teboj je bila neprecenljiva in zato se bomo z veseljem vračali k tebi po nasvete.
O kulturi oblačenja in njenih ravneh sem si prav ob tvojem svetovanju in prebiranju tvojih knjig, odgovoril na mnoga vprašanja, ki so se mi včasih morda zdela celo nepotrebna. Danes o tem prav zaradi tebe in tvojih prizadevanj, razmišljam bolj odgovorno.
Res je, s pravilnimi nakupi je strelov v prazno (ki nas stanejo bistveno preveč!!!) veliko veliko manj. Hvaležen.

Klemen Likar
Arhitekt

 


 

Na Gimnaziji Franceta Prešerna v Kranju poleg rednega izobraževalnega programa organiziramo tudi mnoge razstave, dogodke in prireditve pri čemer se osredotočamo tudi na lepo in primerno vedenje ter kulturo oblačenja.
Veseli smo, da lahko sodelujemo z Leo Pisani, ki tako učitelje kot dijake osvešča o tem, kako pomembno je, da so njihova oblačila in videz prilagojeni njihovemu življenju in delu. S tem dijakom in učiteljem pomaga spoznati, kako lahko njihova podoba odpre vrata in jih pripelje do boljšega življenja ter hitrejšega uspeha. Delo gospe Pisani je pomemben korak pri gojenju kulture ter razvoju spretnosti, ki pripomorejo k uspehu v življenju.
Verjamemo, da bo izobraževanje iz omenjenih področij prispevalo k razvoju dijakov in zaposlenih ter jim pomagalo postati boljši, samozavestnejši in uspešnejši v njihovem življenju. Hkrati pa smo prepričani, da bodo pridobljene spretnosti pozitivno vplivale tudi na ugled naše gimnazije in okolice.

Mirjam Bizjak
Ravnateljica Gimnazije Franceta Prešerna Kranj

 


 

Vsakodnevno se srečujemo z različnimi strankami, ki jim želimo ponuditi odličen servis in prodajno izkušnjo. Želimo jim zagotoviti kar najvišji nivo osebnega odnosa.
Naš cilj je s strankami vzpostaviti osebni odnos in občutek zaupanja in zanesljivosti.
Zavedamo se, da mora biti naš videz urejen, profesionalen in hkrati sproščen. Nasveti Lee Pisani nam pomagajo ozavestiti, da s primerno podobo dosežemo boljšo komunikacijo z našimi strankami.

Andreja Kadivec
Avtohiša Kadivec

 


 

Z Leo Pisani sodelujem že vrsto let.
Na področju službenih oblačil ima veliko znanja in dragocenih izkušenj.
Opozarja nas, da je v turizmu podoba uslužbenca zelo pomembna, ne samo za dober odnos z gosti ampak vpliva tudi na samopodobo posameznika.

Varja Dolenc
Direktorica, Terme Topolšica d.d.

 


 

Verjamem, da vas bom v prihodnosti še kdaj poiskala, saj ste prava zakladnica znanja in ženska s karizmo ter zelo lepo prezenco, kar mi je zagotovo v vzor.

Mateja

 


 

Zahvaljujem se vam za čudovito izkušnjo izbiranja barv in nakupovanja oblačil. Uživala sem vsak trenutek sončnega pomladnega dne. V oblačilih se zelo dobro počutim.
Polepšala ste mi dan, želim vam, da ga še mnogim!

Karmen