Knjiga

Ravni oblačenja (Dress Code)

Avtorica Lea Pisani

Cena: 34 EUR

+ 3 EUR stroški pošiljanja

Format: 155 x 240, trda vezava
Obseg: 200 strani
ISBN 978-961-290-872-0
Založnik: Lea Pisani s.p.
Datum izdaje: maj 2020

Naročilnica

Naročam knjigo Ravni oblačenja (Dress code)

Število kos.

Ime in priimek:
Naziv podjetja:
Naslov:
Poštna št, pošta:
Tel:
E-pošta:
Zavezanec za DDV:DANE

ID za DDV:

Kaj boste našli v knjigi

Ste dobili vabilo s pripisom o želenem oblačenju?

Za hitro odločitev vam je v pomoč preglednica, v kateri najdete opise oblačil in dodatkov za želeno raven oblačenja za vse življenjske dogodke.

Organizirate dogodek?

Če želite na vabilu pripisati primerno raven oblačenja za svoj dogodek, preprosto poglejte med opisi dogodkov in pripišite izraz.

Greste prvič na pogreb, boste gost na TV?

V poglavjih Obleka za pogrebno slovesnost in Obleka za goste na televiziji boste našli izčrpna navodila za primerno podobo.

Ste zaposleni v šolstvu, imate pogovor za službo, ste napredovali?

Konkretna navodila in priporočila ter napotki vam bodo olajšali odločitev o primerni obleki in dodatkih.

Bi radi izdelali prijazen priročnik primernega oblačenja za podjetje?

V poglavju Kodeks oblačenja boste dobili napotke in nasvete, kako lahko sami kako lahko sami oblikujete priročnik.

Reference o knjigi Ravni oblačenja

We are very proud of the service we provide and stand by every product we carry. Read our testimonials from our happy customers.
Jacques de Baenst

Častni ambasador Njegovega Veličanstva Kralja Belgije Častni generalni direktor Evropske komisije Vodja protokola od 1994 do 2010 Predavatelj in svetovalec za protokol

Resnično sem bil presenečen, ko sem odkril knjigo Dress Codes for all Occasions, ki jo je napisala Lea Pisani. To je najbolj celovito delo na to temo, kar jih poznam. Knjigo toplo priporočam vsem moškim in ženskam, ki se želijo prepričati, da so v vsaki situaciji primerno oblečeni.«
Dr. Luis Ritto

Nekdanji veleposlanik EU pri Svetem sedežu, Malteški red Stalni predstavnik EU pri Organizaciji združenih narodov Zaslužni profesor na Mednarodni šoli za protokol in diplomacijo v Bruslju

Knjigo Lee Pisani z naslovom Dress Codes for all Occasions sem prebral z zanimanjem in v njej našel poučne in koristne informacije. Lea Pisani je uspešno in na preprost način povzela vse najpomembnejše elemente pravil oblačenja, od najbolj formalnih (frak) do najmanj formalnih. Kot vemo, bonton in protokol temeljita na trdnih tradicijah. Pravila oblačenja so del tradicij tega sveta, a žal senobena knjiga o protokolu ne more pohvaliti s tako celostno predstavitvijo kot knjiga Lee Pisani. Njena knjiga je zato pomemben prispevek h globljemu razumevanju oblačil in k znanju njihove uporabe. Priporočam jo brez zadržkov.
Ines Pires-Urquiza

Ustanoviteljica in direktorica Mednarodne šole za protokol in diplomacijo ISPD, Bruselj

Obleka je zelo pomembna pri ustvarjanju prvega vtisa. Z opredelitvijo različnih ravni oblačenja daje Lea bralcem načrt za uspešno oblačenje za različne priložnosti.