Uniforme, službena oblačila

Uniforma je obleka vloge

Uniforma mora govoriti o vlogi uporabnika oziroma njegovega poklica. Odražati mora profesionalnost, ugled, morda celo avtoriteto. Uporablja se jo v tistih poklicih, kjer je posameznik izpostavljen in je dobro, da njegova podoba ne govori o njegovih osebnostnih lastnostih.

Ugled in kakovost

Zelo pomembno je, da je uniforma prilagojena potrebam uporabnika, ustrezne velikosti in kakovostna. Tkanine morajo biti vzdržljive, kroji udobni, barve obstojne, nega nezahtevna. Biti morajo vsaj tako lepe, da bi se Slovenke lahko spet zaljubljale v moške v uniformah.

Enotna podoba

Enotna podoba ima izjemno moč.  Z njo podjetje, organizacija, skupina ljudi deluje enovito, profesionalno, urejeno, ugledno. Če so oblačila (lahko so to poslovne obleke za na sejme, vetrovke za delo na terenu, majice za timsko delo v naravi) skrbno izbrana se zaposleni dobro počutijo, delujejo timsko in čutijo pripadnost.

Lea Pisani ima na tem področju veliko izkušenj, za vas lahko poišče ustrezna oblačila, ki jih ponujajo različni ponudniki, pomaga vam izbrati barve, materiale in kroje, ki so ustrezni za vaše poslovne priložnosti. Za vas lahko pripravi tudi zahtevno tehnično specifikacijo, pripravljeno za javni razpis, in sledi proizvodnji oblačil.

Lea je avtorica nove celostne podobe redarjev Slovenije, delavcev podjetja Ljubljanska parkirišča in tržnice, delavcev AMZS, Iskra Mehanizmi. V sodelovanju s kostumografom Alanom Hraniteljem je izpeljala več projektov službenih oblačil – celostno podobo za Žale, Slovensko turistično organizacijo, Ljubljanski potniški promet, Maxi delikatesa.