Svetovanje zvestim strankam Comma, S.Oliver, S.Oliver black label

Že nekaj sezon sodelujem z blagovnimi znamkami Comma, s.Oliver in s.Oliver Black Label.

Na začetku sezone v nekaterih njihovih trgovinah svetujem zvestim strankam. Svetovanje je brezplačno, za posameznika traja pol ure. Naročite se lahko le, če ste njihova zvesta stranka in imate njihovo kartico zvestobe. Na svetovanje lahko pridejo tudi moški. V petek, 15. septembra sem svetovala v trgovini s.Oliver Black Label v Novem mestu.

Oblačila teh treh blagovnih znamk me presenečajo, ker imajo izjemno dobre kroje, kakovostne materiale ter odlično razmerje med ceno in kakovostjo. Še bolj pa me preseneča koliko zvestih kupcev imajo. Marsikatera ženska nakupuje samo pri njih in mi pove, ko se sprehodiva po trgovini, katere kose ima že v omari. To je res poklon blagovni znamki in dokaz, da so oblačila oblikovana in izdelana s premislekom in pozornostjo do strank.

Tokrat sem bila oblečena v majico izdelano iz imitacije velurnega usnja. Čudovit, mehak otip, se ne mečka, enostavno vzdrževanje brez likanja, trendy barva, odličen kroj. Všeč mi je večji izrez, ki optično zoži moj ne prav ozek pas. Že vem, da jo bom nosila še pa še.

Če vas zanima več, jo lahko kupite na klik tukaj.

Pa še nekaj odličnih namigov Dolenjk s slogom, ki so prišle na svetovanje:

  • vedno kupujem na otip, če je material trd zagotovo ne bom kupila, zakaj bi trpela,
  • če oblačilo smrdi po kemikalijah ga nočem, zdi se mi da je strupeno,
  • zdaj ko sem pri vas na svetovanju bom kupila vse v kompletu, o tem sem brala v vašem članku, to se mi zdi res dobra ideja,
  • vesela sem, da tukaj dobim tudi številko 32, če pa želenega kosa ni moje številke, probam večjo, da dobim vtis kako mi pristaja in kupim na klik ali pa mi jo naročijo iz druge trgovine.

Če bi se nam želeli pridružiti bom v trgovinah s.Oliver Black Label bom

12. oktobra 2017, v Ljubljani, v Mercator centru in 13. oktobra 2017, v Tuš planetu, v Kopru.

Za svetovanje se morate prijaviti.