Nove mini moške denarnice

Denarnica je za moške pomemben dodatek, zagotovo pa v njej ne nosijo toliko različnih stvari kot ženske.
Moda se je v zadnjih letih zelo spremenila, oblačila so ozko krojena po telesu in ni veliko prostora za večje in polne denarnice. Trg so preplavile manjše moške denarnice, ki so postale pravi izumi.

1. Material

Material izberite glede na vaš način življenja, dela in položaj v poslovnem svetu.
Črna usnjena denarnica je bolj elegantna, svetlejše usnje daje sproščen, naraven videz. Novi tehnični materiali so odlični za športnike in mlade moške. Kovinske denarnice so zanimive, praktične in modernega videza.

2. Debelina denarnice

Tanjšo boste kupili, manj stvari boste potrebovali. V modi so super vitke denarnice. Njihova prednost je tudi, da jo lahko nosite v žepu suknjiča in je ne bo opaziti. Večje denarnice so težje in lahko poškodujejo žepovino oblačila.

Poškodovana denarnica – ni opravičila
Denarnica naj ne bo poškodovana. Vsi imamo možnost, da si kupimo novo. Na trgu je neizmerno veliko oblik, barv, materialov in tudi cenovnih razredov.

3. Sistem blokiranja RFID

RFID je kratica za radiofrekvenčno identifikacijo.
Zakaj ima danes večina boljših, sodobnejših denarnic sistem blokiranja RFID? Zaradi nevarnosti zlorabe brezstičnih kartic NFC. RFID blokira signale čitalnikov in s tem prepreči zlorabo podatkov na kartici.

Nasvet
Če nastopate ali predavate, ne pozabite iz žepov zložiti vse, kar bi kvarilo videz vaše podobe. Denarnico, ključe, telefon.

4. Denarnice super slim

Decadent minimalist DM1
Trend minimalističnih denarnic se zdi neskončen. Kot kaže, so ga zelo dobro zaznali na platformi Kickstarter. Eden izmed uspešnih projektov je super minimalistična denarnica.
Izberete lahko različne materiale: nikelj, titan in aluminij. DM1 ima posebno vzmet, ki s klikom zadrži kartico (4, 5 ali 8 kartic) in jo tesno drži na svojem mestu. Če potrebujete tudi bankovce, se lahko odločite za DM1 z močno veliko sponko.

Lethnic
V sodobnem podjetju Lethnic sledijo viziji izdelovati izdelke, ki so kreativni, funkcionalni in sodobni. Znani so po kakovostnih zelo tankih denarnicah. Uporabljajo kakovostne materiale, predvsem usnje in tudi druge tehnične materiale. Večina njihovih denarnic ima vgrajen visokotehnološki sistem za blokiranje RFID.

Tumi
Blagovna znamka Tumi je po kakovosti, skrbno premišljenem in minimalističnem oblikovanju znana po celem svetu. Poleg različnih dimnzij moških denarnic je Barletta njihova najmanjša denarnica, z dvema funkcionalnima režama in s sponko za denar. V njej lahko hranite do 7 kartic in 10 zloženih bankovcev. Opremljena je s sistemom za blokiranje RFID.

Thread
Torbe in denarnice, ki jih odlikujejo svežina, mladostnost, dizajn in inovativnost. Večina njihovih izdelkov je namenjena za moške in ženske. Med njimi je tudi uspešnica: minimalistična denarnica za 8 kartic in z obeskom za ključe.

Bellroy
Je inovativna blagovna znamka z vedno novimi produkti. Njihova najbolj znana denarnica je Hide & Seek. V njej je dovolj prostora za 12 kartic, zaščito RFID, 4 reže za kartice za hiter dostop, skrit predalček za drobiž, izdelana je iz certificiranega, okolju prijaznega usnja in ima triletno garancijo.

The Ridge
Zelo posebna, moderna kovinska denarnica.

Mondraghi, Znap, Travando, Visconti
Italijanske blagovne znamke, ki jih vse po vrsti odlikujejo odličen dizajn, izjemna kakovost in sodoben videz.

Vraže za vedno polno denarnico

• Za pretok pozitivne energije in s tem tudi denarja je pomembno, kakšna je denarnica.
• Ne kupujte rabljene denarnice, saj ne veste, kakšno energijo je imel prejšnji lastnik.
• Denar mora biti lepo zložen, dokumenti pa ločeni od denarja in plačilnih kartic.
• Denar v denarnici mora biti vedno razporejen tako, da je prva stran bankovca obrnjena proti lastniku.
• Po starodavni židovski tradiciji naj bi papirnate bankovce zlagali v kockice, da bi bili bogati. Kakšen tako zložen bankovec imejte shranjen v najmanjšem predelu denarnice.
• V denarnici je vedno dobro imeti prvi zaslužen denar, kar naj bi bil talisman finančne varnosti.
• Prazna denarnica ne privlači denarja.

 

Poglavje o denarnicah je iz knjige Moška oblačila in dodatki, knjigo lahko kupite tukaj.