Jubilejno 20. Nočno nakupovanje z Leo

Tudi tokrat je naš večer uspel.

Hvala vsem udeleženkam za čudovito vzdušje, hvala super svetovalkam, ki so pomagale pri izbiri. Super večer, super družba. Naš cilj je, da si vzamete čas in v miru izberete komplet usklajenih oblačil, ki jih boste nosile dolgo, tako dolgo, da vas bo komplet oblačil stal manj kot 6 evrov na nošenje. Tako boste super eko. Za ta jubilej so nas posebej obdarili v s.Oliver in Comma s 15-odstotnim popustom, v sklopu Jeans festivala smo imele poseben popust na kavbojke in, seveda, češnjica na torti – super extra mega popust na čevlje outlet. Jaz sem oblečena v obleko Twin Set in jopič Liu Jo, čevlji so Högl.

Pa še nekaj odmevov strank.

Draga Lea,

nama je bilo super in sva obe zelo zadovoljni z nakupi. 🙂 Hvala lepa še enkrat!

Andreja


Hvala in čestitke za uspešno organizacijo dogodka. Nisem nameravala biti tako dolgo, vendar je bila svetovalka res prijetna in se je zelo potrudila. Ker se je zvečer že mudilo, sem si pozabila zabeležiti njeno ime, morda za drugič. Ali morda veš, kako je ime moji svetovalki, prikupnemu zelo svetlolasemu/belolasemu dekletu?

Lep večer in veliko uspehov, do naslednjič, Mateja


Rada bi se vam zahvalila za čudovito izkušnjo nočnega nakupovanja. S prijateljico sva bili navdušeni. Ona sicer tokrat ni veliko kupila, je pa bila zelo zadovoljna z vsem dogajanjem, čeprav se je na trenutke počutila, da morda ne spada v okolje Emporiuma. Pred časom je izrazila željo, da bi nakupovala z vami in je bila presrečna, ko sem jo povabila na dogodek. Kozarček penine in sproščeno nakupovanje sta jo za par ur odtrgala od vsakdanjih skrbi, nad vašim uvodom v prireditev pa je bila sploh navdušena, Tanja


Pohvalila bi najinega svetovalca. Bil je zelo potrpežljiv in ustrežljiv, močno se je trudil, strokovno komentiral in odgovarjal na vsa najina vprašanja in sploh imel dober občutek. Pa dolgo je zdržal, saj sva bili med zadnjimi, ki sva zapustili trgovino:).

Še enkrat vse pohvale vam in vaši ekipi. Zagotovo se še vidimo, Milena