Dogodek v Akulturi na Tavčarjevi 5

Z lastnico butika Alenko Globočnik sva sošolki iz fakultete. Prva generacija univerzitetnega študija na Oblikovanju tekstilij in oblačil. Alenka s svojimi vrhunskimi usnjenimi kreacijami preživi. To je v Sloveniji veliko. Še več, Alenka vsako leto pripravi kolekcijo za modno revijo na Fashion Weeku in je vedno med najboljšimi. Pa še več, letos je Alenko po ogledu modne revije MBFWLJ predstavnik prestižne italijanske znamke Gattinoni, Stefano Dominella povabil na italijansko nacionalno televizijo RAI 2. Dominella je nad slovensko ustvarjalnostjo navdušen, največji vtis nanj je pustila modna revija Akulture. Svojo znamko Akultura bo predstavila na nacionalni italijanski televiziji Rai 2 v televizijski rubriki »Moda di Moda«, v sklopu oddaje »I fatti vostri«.

Alenkini usnjeni površniki so večni. Ga že imate? Potem ne veste kaj je to površnik po meri. Če ga imate jo poznate. Oblikovala ga je posebej za vas, zato dobro veste, da je to res najbolj uporaben in najdlje trajajoči kos v vaši omari. Vedno dobra naložba. Ki je kot druga koža, oblečete ga kadarkoli, pod in nad, januarja in avgusta.

K Alenki običajno pridem z mojimi strankami, skupaj izberemo barvo, kroj površnika, hlač, krila. Alenka izdeluje oblačila tudi iz drugih materialov. Materiali so odlični, njene šivilje pa nimajo druge možnosti, kot da so natančne. To se vidi na izdelkih.

Tokrat pa sva moje stranke povabili na dogodek nekaj dni po modni reviji.

Kaj se je dogajalo na dogodku?

  • Ogledali, pomerili, analizirali smo njene vroče kose s Fashion Weeka.
  • Za vas smo izbirali kose, ki pristajajo vaši postavi, v barvah, ki pristajajo vaši naravni obarvanosti.
  • Pa seveda se nasmejali in sprostili v prijetnem ambientu Alenkinega butika.